Nej, jag är inte död..

Jag vet att jag inte bloggat på jätte jätte länge. Men jag har bara inte haft lust.
Jag årkar inte lägga ner så mycke tid på nått som bara 25 personer kollar på.
Ibland är det roligt, men nu är det inte det. Så jag kommer inte blogga på ett tag. Har ingen aning om hur länge, men får väll se..

BLOGGPAUS!

ja, jag vet att jag har haft mycke bloggpauser under sommaren, men det är oftast för att jag inte haft tillgång till dator, precis som nu.
just nu är jag hemma hos mamma och bloggar eftrsom det inte finns en fungerande data hos fammo och faffa (fammo har med sin)..
men jag kommer inte blogga nå mer för än jag kommer hem till mamma på söndag kväll. alltså imorgon.

tänkte bara skriva snabbt vad jag ska göra ighelg!
idag har jag städat här ända sen jag vaknade. pappa har bott hos fammo och faffa när dom har varit borta nu under sommaren, så det har blivit ganska stökigt. men jag fick ganska bra betalt iallafall, 500 kronor :)
fammo och faffa kommer förhoppningsvis hem vid fem, så då ska jag laga middag till dom och mej, ska göra kycklingsallad, gott!
sen ska jag gå med Kasal på bio, vi ska se "Jag saknar dej", fast jag tror jag skrev det igår?! tycker det är så coolt att huvudrollerna bor i Kiruna. det var en intervju med dom i FRIDA tidnigen och sen stod det bor: Kiruna. och det är inte ofta, så man ba: "KIRUNA?", haha, det är andra gången jag har sett att det såtr nått om Kiruna i en sån tidning, och tro mej jag läser mycke tiningar!
iallafall, imorgon så kommer ju mamma och dom hem så då ska jag vara där. vet inte om jag hinner blogga imorgon eftersom det är så mycke jag ska göra. jag ska städa mitt rum, sola solaium (för att få bort mina finnar), fixa en outfit, duscha och raka benen och massa sånna viktig grejer. sen ska jag kolla på massa serier som har premiär också....

menmen, puss på er! <3


HAHAHA, TRÖÖG!

Jossann *söker på flygresa till London*
Jossann: Åh, nej! vi kan inte åka till London på lördag!
Kasal: varför då? för att det är så långt?
Jossann: nej, för vi ska ju på bio!

HAHAH, vi kan inte åka till London för att vi ska på bio. HAHAHAH.
asså vi ska ju inte åka till London, liksom vi är 13 och kan ju inte göra det själva men jag gillar och drömma, HAHA. men sen så säger jag att vi inte kan för att vi ska på bio, HAHA.
vi är helt flummiga nu, sorry ;p


"Jag saknar dej"

hejsan hopsan! nu har Julia somnat och låssaspappa kommit hem. så nu ska jag dra med Kasal på stan.
hon skulle kolla nått på HM och sen ska vi köpa biobiljetter till "Jag saknar dej", vi ska gå på den imorgon.
visste ni btw att dom som är huvudrollerna bor här i Kiruna?! det är ganska coolt!


Godmorgon!

vaknade vid halv 9 idag, skönt med sovmorgon, HAHA.
det är sissta dagen jag ska vara barnvakt, det är tråkigt. hade kunnat vara barnvakt åt henne resten av mitt liv om jag fick!

jag färgade ju håret igår och det blev väll bra. men det är nog inte samma nyans som mitt löshår, menmen. får väll se hur det blir.
mina ögonbryn blev alldeles för mörka känns det som. dom såg helt tjocka ut bara för att dom var mörkare så jag har försökt fixa till dom, men det gör så himla ont. jag står och bölar samtidigt som jag rycker bort strån! :p

så här ser min hårfärg ut iallafall:


haha, dålig bild jag vet....


puss på er! ♥


Just nu:



HAHA, vacker bild!
jag färgar håret och ögonbrynen. jag vet att ögonbrynen ser helt hemska ut, men dom kommer inte bli så där mörka, det är bara innan man har skjölt ur färgen. fast det kanske ni fattar?!
håret ska jag bara färga i min vanliga färg choklad brun, mitt hår har ju blekts och jag har världens utväxt så..


Svaleskär

hejsan! jag kollade just på det nya avsnittet av Svaleskär. Fy vad den är läskig!
jag var verkligen skit rädd, HAHA.
det var 11 delen och det finns bara 12 så den är slut snart och det är så tråkigt! :(


Dagens inköp!

hej hej! kom just hem, vi var på HM igen. Kasal har åkt hem nu.
jag köpte grejer för 560, men man fick typ 100 gratis när man köpte för över 500 så det blev 460 :)
tänkte visa upp dom.


tröjja till Julia.


svarta leggins med skinn på sidorna.


helt vanliga svarta jeans typ.


halsband med nyckel.


ett vanligt nagellack, 3 dubbelnagellack och ett lösnagellim.



sen tänkte jag visa vad jag köpte från Ur och Penn, det var 5 smycken för 100.









+ ett halsband till Julia. ni vet det där halsbandet med en röd conversesko på?!


puss på er! ♥


Peak Performance

måste bara visa er vad jag fick för present nyss!
jag fick den av mamma och låssaspappa eftersom jag har tagit hand om Julia hela veckan tills mamma kommit från jobbet, jag ska ju ha henne imorgon också.









ÄLSKAR DEN! ♥


Gallerian

hejsan hopsan! vi kom hem vid ett, sen somnade jag, HAHA.
det var jätte jobbigt när att vara på Gallerian när det öppnade, det var verkligen fullt!
vi stod i kö i en och en halv timma, men det var bara Kasal som fick ett presentkort, eller fick och fick, hon hittade det på golvet helt nertrampat. vi skulle ha fått, men alla trängde sej.
det fanns en äckelkärring som gick före alla, hon stod typ 10 personer bakom oss, men tllslut var hon före oss också. jag vågade inte säga nått, men när vi fick gå in så knuffades hon värst av alla. och jag skojar inte, hon var typ 75! (MINST) när alla trängdes och knuffades när man blev nsläppt så stod hon mellan mej och Kasal, jag hade Julia i famnen, sen så knuffade hon bak mej och Julia för att komma framför Kasal. Julia fick helt ont, för tanten knuffade på hennes rygg. jag ba "Va fan håller du på med?", men hon kollade inte ens på mej!
jag är verkligen blyg, men när nån gör så mot Julia så glömmer jag bort det. om jag hade stått närmare henne hade jag säkert slått ner henne, så jävla sur blev jag!
när jag gick dit trodde jag aldrig det skulle bli sådär! liksom, hur normal är man om man är 75 och knuffar på e två åring som stod före?!
iallafall, när vi kom in dit så gick vi på Ur och Penn, jag köpte fem smycken för 100 kronor. det är typ ett erbjudande eller vad det heter. sen försökte vi handla på HM, men det gick liksom inte. vi ska dit igen senare med mamma, så då ska jag shoppa :)



så lång var kön 20 minuter innan man släpptes in, + att det stod folk vid andra entrén.
om ni undrar varför bara en människas ansikte är bortsuddat så är det för att hon inte vill vara med på bild, eller det är typ en religion sak att man inte ska lägga bilder på internet eller nått. asså vi känner henne.

puss och kram! ♥


Mot centrum!

godmorgon! har just gjort klart plättarna och Jennifer, Kasal och Julia sitter och äter. Jennifer och Kasal har sovit över här. vi har haft jätte kul, eller iallafall jag. vi ska snart till centrum, jag, Julia och Kasal. HM, Guldfynd och Ur och Penn öppnar ju idag!
vi ska åka redan halv tio, det öppnar 11. vi vill komma in först, HAHA. dessutom får dom 100 första presentkort för 200 kronor, så. men det är inte därför..









HAHA, vi gjorde blåa och rosa plättar. synd att jag inte fick smaka :(


HAHA

nu kan jag somna med ett smil på mina läppar!
jag satt och kollade en massa meningslösa klipp, hittade detta



HAHAHA, gud vad jag skrattade!
"Men hallå, om Emil i Lönneberga pratade skånska, då skulle ju Malmö ligga i Småland"


Ser hemsk ut!!

till och med hemskare än vanligt!
eftersomjag inte har gjort nått åt mitt hår på hela sommarlovet. jag har varken toppat eller färgat. min utväxk ät nästan fyra cm lång och håret har bleks jätte mycke.

så här hemskt ser det ut:


UUUUUSH!

HAHA, ser ni min utväxt?
okej, dålig fråga.. det går inte att missa den!


Min dag

hejsan hoppsan! förlåt att jag inte bloggat mer än imorse. men jag ska berätta vad jag har gjort.
tjugo i elva gick jag med Julia till våran busshållasplats. jag trodde det var dom vanliga tiderna, men nej, det var det inte. den tidigast bussen därifrån gick klockan 12.34, så jag gick med vagnen till coop för att ta bussen som gick 11.34 därifrån. sen på stan gick vi och åt, eller det var Julia som åt. jag satt och kollade på, HAHA.
sen gick vi runt i massa affärer. jag fick med mej två nya nagellack och en ny sminkborttagning, sen så köpte jag en liten söt jumpsuit och Julia.
när vi kom hem från stan somnade både jag och Julia på soffan. sen kom ju mamma och dom hem vid 4, då åt vi middag. sen vi 7 kanske följde jag med Jennifer till ´Frasses eftersom hon skulle äta där. sen var vi hemma hos mej ett tag, och nnu har hon åkt hem..










puss på er! ♥


Godmorgon

jag är tidigt uppe idag igen, jag är ju barnvakt. det är jätte kul!



HAHA, hon klättrade upp i dockvagnen, så satt hon där och drog sej fram med benen :p

vet inte riktigt vad vi ska göra idag.
jag frågade Julia vad hon ville göra idag och ba "Möta Kals! Cukla Kals! Juuja vaja med Kals!"
Det betyder "Mota Kasal! Cykla Kasal! Julia vara med Kasal".
söta Julia.

Puss och kram! ♥


HAHA, söötis!

HAHA, jag gjorde en liten video när Julia åt. hon sträckte fram en makaron så att jag skulle få äta den, men när hon skulle sätta den i min mun så drog hon iväg den och åt upp den ;D
hon gjorde så flera gånger och tyckte det var skitkul, HAHA.


Sto flicka

hejsan svejsan! jag och Julia kom just in. vi har varit ute i lekparken och på gården.
hon är så söt, hon skulle absolut ha sin väska på ryggen även om den var tom. hon tycker att hon är en "sto flicka" då ;)










nu ropar Julia "Sisa KOOOOOOM NUUU!", så jag får väll dra då.

puss på er!♥


Underbar vecka

ja, det kommer det bli. eftersom jag ska vara med Julia från idag till fredag, asså  bara tills mamma slutar jobbet. det kommer vara så himla kul. egentligen skulle mommo ta hand om henne, men jag sa att jag ville göra det istället. det finns en dålig sak med det hela, det är att jag får vakna innan sju varje dag...
men det är värt det :)

vi har suttit och kollat på tv, på TLC. det var little people, jag gillar den jätte mycke. jag gillar ju alla reality serier så, HAHA.


Hahaha, trög unge!

HAHA, innnan jag ska skriva vad jag har gjort och så så måsta jag bara berätta hur trög jag är!
jag satt i typ tio minuter och försökte logga in på min blogg grej. man ska ju skriva e-post och lösen. sen så skrev jag mitt modellnamn på gsm och lösen. HAHA, kanske ett litet tecken på att jag nördar där för mycke?
det roliga är att jag inte fattade vad som var fel, jag försökte om och om igen :p




jag kom just hem från Kasal, eller vi ar hos hennes granne Mona. det var jätte kul. satt och pratade om en massa roliga saker som alltid. eller, Kasal och Mona pratade. jag satt mest bara och lyssnade och skrattade. sån är jag, en sån där ful blyg unge som bara sitter med men märks inte.
jag vill verkligen inte vara så, men det är svårt att ändra på sej bara sådär. jag är vekligen jätte blyg!
jag blev helt stålt över mej själv för att jag kunde berätta en grej som var typ tre meningar, HAHA.
asså jag är inte så bland kompisar som jag känner bra, men det beror helt på vem det är. iblans inser jag hur trög jag är när jag tillochmed kan bli blyg för mina nära släktingar, nära inte typ andra gammelmostrar, andra kusiner och sånt. det är inte konstigt att vara blyg för dom.
jaja, ni kanske inte vill sitta och läsa hur blyg jag är .. skitsamma.



sorry att det blev en repris, men har ingen passande bild "/


-

hejsan! nu har jag äntligen kommit hem från stugan. det var kul där, men det är så jobbigt utan dator!
jag är ensam hemma nu, mamma, låssaspappa och Julia är på min andrakusins konfirmationsgrej. jag ville inte följa med så jag stannade hemma.
äntligen får jag vara på datan! jag har saknat den så mycke på tre dagar, HAHA.

måste bara visa er hur söt Julia är, jag valde hennes kläder och fixade hennes hår för att hon skulle till konfirmationsgrejen.





ser ni att hon har en fjäderextention?
hon måste ju också följa trenderna. HAHA, nej men jag hade en som jag inte ville ha själv så jag satte den på henne. visst är det sött?!
jag har inte satt fast mina ännu, ska göra det nästa vecka efter jag har färgat håret. jag ska bara färga min vanliga färg, eftersom min har blekts ut och sen har jag 3 cm's utväxt, inte så snyggt...


puss puss! ♥


Mot stugan, igen..

hejsan hoppsan! nu ska jag till stugan igen, jag vill inte det men jag får inte bo hemma ensam..
fast det finns ju en liten unge som lockar mej dit, jag har saknat Julia jätte mycke på mina tre dar borta från henne.. Jennifer ska med också, så det blir nog ganska kul ändå.
som vanligt har jag inge pengar till internet (jag har t.o.m. - 500, är skyldig pappa..), så jag kan inte blogga när jag är där. jag vet inte om mina kusiner är där, isåfall har dom med sin dator så jag kanske slänger in nått inlägg ihelg. annars ses vi väll på söndag kväll då :)



min söta lilla unge




puss på er!♥


Fredagsgodis

hej hej! kom just hem från coop, var och handlade lite fredagsgodis. jag köper alltid mitt godis på fredagar, så vi kallar det fredagsgodis istället för lördags (;



mitt underbara fredagsgodis består av frukt och grönsaker + dip med lätt crémer fraiche.

puss och kram! ♥


Hemma

hejsan! nu är jag hemma. jag har haft en super bra mini semester med pappa.
vi bodde på statshotellet i Luleå. det ligger typ mitt i stan..
kan visa er lite bilder.













så såg hotell rummet ut, och dom två sissta bilderna fotade jag genom fönstret så det var typ vår utsikt.



den första dagen, dagen vi kom dit så gjorde vi inte så mycke. vi var och hälsade på en av pappas kompis, hon har fått våra gamla fåglar så det var jätte kul att se dom igen. sen hade dom fått fågel ungar också eller vad man säger, så det var kul. efter vi hade varit hos henne gick vi och sov på hotellet.

dagen efter så var vi på stan ett tag, sen åt vi middag på Waldorf med en annan av pappas kompisar.
Waldorf är en kinaresturang, har lite bilder.









MUMS!
efter det åkte vi hem till min pappas faster Rosa.
jag gillar verkligen att vara där. hon berättar så mycke om när hon var liten och när hon bodde i den byn hon och min faffa växte upp. hon berättar dom saker som faffa kanske inte pratar om. så det är verkligen jätte kul och komma dit. jaa, sen åkte vi och sov i hotellet igen.

idag när vi hade checkat ut så åkte vi till djurmagasinet och hämtade en liten sak.
sen så åkte vi till Sävast en snabbis och hälsade på pappas kompisar som bor där. och det var dom som hade min hund Ida innan jag köpte henne. jag fick hälsa på hennes mamma och syster och det var jätte roligt!


Idas mamma


Idas syster

ja, sen så åkte vi hem till Kiruna.
nu är jag med Kasal, hon ska sova över här. vi ska snart gå och lägga oss. ska bara duscha först.
slänger in ett till inlägg nu med en HAUL - video också :)

ses, puss! ♥


Stadshotellet

hej hej! tänkte göra ett lite inlägg. jag har ingen dator med mej, men jag och pappa bor på Stadshotellet och jag lånar deras dator.
pappa är typ i vårat ru och sover eller nått, JAG VILL JU SHOPPA NU!
HAHA, nej men det är super trisst att sitta ensam och vänta på att nån ska vakna, så jag fördriver tiden med lite data.

'
bild på hotellet från google..


när pappa vaknar så ska vi gå till centrum. är egentligen pank, men snäll som pappa är har han lovat mej 700.
fast jag ska inte köpa för allt, han har gett mej så mycke så jag tycker det räcker nu. trodde aldrig att jag skulle kunna säga så, HAHA.

pappa säger att vi ska stanna en natt till, men vi har inte bokat de ännu iallafall. så vi får se.
jag vill åka hem, jag vet inte varför... menmen.

jajja, vi ses väll imorgon eller övermorgon då. puss! ♥



Mot Luleå!

godmorgon! jag vaknade för typ en timma sen. jag ska snart åka med pappa till Luleå.
jag kommer inte kunna blogga då för än sent imorgon, om jag kommer hem alldeles för sent så bloggar jag på torsdag istället.

slänger in dagens outfit




puss på er! ♥


Luleå imorgon?

hejsan svejsan!

sitter här vid datan och nördar. som vanligt.
Kasal var förbi en sväng, men hon gick hem för nån timma sen.

imorgon kanske jag ska åka till Luleå med pappa. men det är inte helt säkert.
om vi inte åker nu åker vi typ om tre veckor. asså vi ska bara vara där typ en natt.

bara så ni vet kan jag inte ge nån bild för jag har glömt min kamera i bilen och årkar verkligen inte hämta den, HAHA. är den lataste på jorden. nej, men det är typ läskit ute, sen vet ja inte ens var nycklarna är.

menmen, jag bloggar väll mera imorgon. puss! ♥


Luleå imorgon?

hejsan svejsan!

sitter här vid datan och nördar. som vanligt.
Kasal var förbi en sväng, men hon gick hem för nån timma sen.

imorgon kanske jag ska åka till Luleå med pappa. men det är inte helt säkert.
om vi inte åker nu åker vi typ om tre veckor. asså vi ska bara vara där typ en natt.

bara så ni vet kan jag inte ge nån bild för jag har glömt min kamera i bilen och årkar verkligen inte hämta den, HAHA. är den lataste på jorden. nej, men det är typ läskit ute, sen vet ja inte ens var nycklarna är.

menmen, jag bloggar väll mera imorgon. puss! ♥


Luleå imorgon?

hejsan svejsan!

sitter här vid datan och nördar. som vanligt.
Kasal var förbi en sväng, men hon gick hem för nån timma sen.

imorgon kanske jag ska åka till Luleå med pappa. men det är inte helt säkert.
om vi inte åker nu åker vi typ om tre veckor. asså vi ska bara vara där typ en natt.

bara så ni vet kan jag inte ge nån bild för jag har glömt min kamera i bilen och årkar verkligen inte hämta den, HAHA. är den lataste på jorden. nej, men det är typ läskit ute, sen vet ja inte ens var nycklarna är.

menmen, jag bloggar väll mera imorgon. puss! ♥


Godmorgon! :)

jag vaknade för nåra timmar sen. men jag har varit helt död, eller de är jag fortfarande. känner mej så himla trött även fast jag sov över tio timmar!

nu sitter jag och data nördar. lyssnar på "California King Bed" om och om igen, och samtidigt spelar jag på gsm. försöker samla en massa berömmelse i ett spel där så jag blir supermodell brons.
om ni inte vet vad gsm är så fattade ni nog inte de där alls, menmen..



puss och kram! ♥


Borta bra, men hemma bäst!

hejsan! nu är jag hemma. det känns helt underbart, jag har inte varit här på flera veckor.
det första jag gjorde när jag kom in var att krama om datorn, HAHA.
jag har verkligen saknat den. sen har jag saknat min egen säng, mitt rum och bara att ha alla mina egna grejer!
så himla underbart att vara hemma.

dom två veckorna som kommer nu, ska jag nog blogga lite. kanske 2-3 inlägg om dagen.
fast jag kommer nog inte ha så mycke liv nu, ska mest bara träna innan jag börjar skolan. men ska försöka ha så bra blogg som möjligt ändå.
om två veckor börjar skolan, och då kommer min bloggning bli helt som vanligt.

nu ska vi snart äta. jag boggar mera imorgon.
ska snart gå och sova, är sjukt trött.

puss på er! ♥


RSS 2.0